• 100% Ontzorging
  • CO2 Neutrale devices
  • Snel geleverd

Jullie devices, onze zorg

Swappen; dat is ons doel! Onze klanten willen niet de nieuwprijs betalen, en onze klanten willen ook geen 5 jaar met één toestel doen. Binnen 2 jaar willen onze klanten gemiddeld weer een actuelere Iphone. Hier zijn wij maximaal op ingericht.

Swap.nl beschikt namelijk over jarenlange inkoop- en verkoopervaring. Wij kopen A kwaliteit devices, refurbishen deze in onze eigen moderne test- en reparatiestraat zelf. Hierdoor leveren wij een constante hoge kwaliteit. En inruilen doen we graag; we bieden je een marktconforme prijs.
Zo ben jij altijd voorzien van een actueel toestel; en heb je er heel weinig werk van! Je hoeft niet zelf je device op een verkoopplatform aan te bieden. Dit kost vaak veel tijd, geld, soms ergernis en energie.

Makkelijker wordt het niet

arrow

Dus we benutten met onze werkwijze de lifecycle van een toestel maximaal, waardoor we een forse bijdrage doen aan een circulaire economie. Wij willen voorkomen dat er bergen toestellen in allerlei kasten belanden. Wij ruilen jouw toestel in voordat het waardeloos is. Hierdoor betaalt de gebruiker vaak onnodig veel voor een toestel, en ontstaat er een enorme verborgen afvalberg aan elektronische apparatuur. Dus doe met ons mee en SWAP; zo heb jij altijd een hip toestel tegen een lage prijs en draag jij bij aan een circulaire economie.