Waarom Swap.nl?

Swappen; dat is ons doel! Onze klanten willen niet de nieuwprijs betalen, en onze klanten willen ook geen 5 jaar met één toestel doen. Binnen 2 jaar willen onze klanten gemiddeld weer een actuelere Iphone. Hier zijn wij maximaal op ingericht.

Swap.nl beschikt namelijk over jarenlange inkoop- en verkoopervaring. Wij kopen A kwaliteit devices, refurbishen deze in onze eigen moderne test- en reparatiestraat zelf. Hierdoor leveren wij een constante hoge kwaliteit. En inruilen doen we graag; we bieden je een marktconforme prijs.
Zo ben jij altijd voorzien van een actueel toestel; en heb je er heel weinig werk van! Je hoeft niet zelf je device op een verkoopplatform aan te bieden. Dit kost vaak veel tijd, geld, soms ergernis en energie.

En een reparatie is ook zo “gefixt”. Als je je bij ons gekochte toestel ter reparatie aanbiedt dan ontvang je van ons een retourlabel. Hiermee verzend je gratis je device naar ons. Wij onderzoeken het device en brengen jou op de hoogte van de reparatiekosten. Wanneer je akkoord gegeven hebt repareren wij het device dezelfde dag nog, en sturen hem direct naar jou retour. Mocht jouw device niet op korte termijn gerepareerd kunnen worden, dan sturen wij jou in overleg een leentoestel op.

Om een device een zo lang mogelijk leven te geven heb je meerdere gebruikers nodig. Dit geldt voor een Iphone 12 maar ook voor een Iphone 8. Wij hebben klanten in al deze type devices.

Voor een nieuw toestel met de nieuwste snufjes, hebben we een vaste klantenkring. Deze klanten willen graag na 18-24 maanden SWAPPEN naar weer een nieuwer en nog weer hipper toestel. Wij bieden die klanten dat toestel; waardoor we hun huidige toestel tegen een marktconforme prijs kunnen inruilen. Dit toestel wordt grondig door ons nagekeken, gerefurbished en opnieuw ingezet.