Ons Verhaal - Swap.nl | Apple huren | Samsung | HP leasen
  • 100% Ontzorging
  • CO2 Neutrale devices
  • Snel geleverd

Hoe is swap ontstaan?

Swap, de circulaire tech-revolutie. Met 100% ontzorgen en bijna 100% circulair als speerpunten. We beloven dat je devices altijd werken. Veilig en hoogwaardig gereedschap zijn essentieel.

Onze snelle devices garanderen dat je medewerkers zo min mogelijk kostbare tijd verliezen bij hun dagelijkse taken. Dat is jou fijn en voor je medewerkers Swap beheert de gehele levenscyclus van de devices

wij stellen de behoeften van onze klanten altijd voorop

Met Swap profiteren bedrijven van kwalitatief hoogwaardige devices zonder de last van bezit en onderhoud. We omarmen de circulaire economie en ontzorgen je volledig met al je devices. Ons verdienmodel is devices, door hoogwaardig refurbishment, meerdere keren te verkopen. Daarom bieden we onze producten zo scherp geprijsd aan.Swap is een dochter onderneming van de Remarketed Group uit Leek - Groningen

Swap Values

Onze kernwaarden

Take care of each other

Our customers and community can count on this:

- Your devices must always work as well as possible


- Our services are as sustainable as possible

- If there is a problem, we always solve it


Our customers and community can count on this:

- We help each other, even if we don't ask for it

- We are there for you, in good times and bad

- If there is something, we will solve it together

Strive to be the best

De kwaliteit van onze devices en de service staan in onze cultuur op nummer één. Daarom streven we naar het hoogste service- en kennisniveau op gebied van refurbished iPhones.

Make fun together

Om dienstverlening op ons streefniveau mogelijk te maken, is het maken van fun een belangrijke pijler van ons succes. Dit plezier stralen we uit naar onze medewerkers, klanten en community.

Swap Process

Hoe ziet het proces hier bij swap eruit?

Bij Swap stellen wij onze klanten altijd centraal in het proces. In deze korte video's leggen we ons proces uit om het apparaat gereed te maken voor zijn volgende mooie gezin. Bekijk ze eens en laat ons uw wensen weten.

First step

Second step

“We controleren elk apparaat en zorgen ervoor dat het klaar is om te voldoen aan de behoeften van onze klanten”

Device Finalization

Makkelijker wordt het niet

De kwaliteit van onze devices en de service staan in onze cultuur op nummer één.

Dus we benutten met onze werkwijze de lifecycle van een toestel maximaal, waardoor we een forse bijdrage doen aan een circulaire economie. Wij willen voorkomen dat er bergen toestellen in allerlei kasten belanden. Wij ruilen jouw toestel in voordat het waardeloos is. Hierdoor betaalt de gebruiker vaak onnodig veel voor een toestel, en ontstaat er een enorme verborgen afvalberg aan elektronische apparatuur. Dus doe met ons mee en SWAP; zo heb jij altijd een hip toestel tegen een lage prijs en draag jij bij aan een circulaire economie.