• 100% Ontzorging
  • CO2 Neutrale devices
  • Snel geleverd

Het verhaal van Swap

Swap, de circulaire tech-revolutie. Met 100% ontzorgen en bijna 100% circulair als speerpunten. We beloven dat je devices altijd werken. Veilig en hoogwaardig gereedschap zijn essentieel. Daarom bieden we betaalbare laptops, telefoons en tablets die voldoen aan moderne bedrijfsbehoeften. Daarmee zetten we alles in het werk om jou te ontzorgen.
Onze snelle devices garanderen dat je medewerkers zo min mogelijk kostbare tijd verliezen bij hun dagelijkse taken. Dat is jou fijn en voor je medewerkers Swap beheert de gehele levenscyclus van de devices: inkoop, verkoop, revisie, reparatie en ook het inruilen van uw bestaande devices. Devices geven we een zo lang mogelijk leven, dat doen we met een team van ruim 40 mensen die devices hoogwaardig refurbishen.
Met Swap profiteren bedrijven van kwalitatief hoogwaardige devices zonder de last van bezit en onderhoud. We omarmen de circulaire economie en ontzorgen je volledig met al je devices.
Ons verdienmodel is devices, door hoogwaardig refurbishment, meerdere keren te verkopen. Daarom bieden we onze producten zo scherp geprijsd aan.
Swap is een dochter onderneming van de Remarketed Group uit Leek - Groningen

Onze kernwaarden

1. Make fun together

Om dienstverlening op ons streefniveau mogelijk te maken, is het maken van fun een belangrijke pijler van ons succes. Dit plezier stralen we uit naar onze medewerkers, klanten en community.

2. Strive to be the best

De kwaliteit van onze devices en de service staan in onze cultuur op nummer één. Daarom streven we naar het hoogste service- en kennisniveau op gebied van refurbished iPhones.

3. Take care of each other

Onze klanten en community kunnen hierop rekenen:

- Jouw devices moeten altijd goed zo mogelijk werken
- Onze dienstverlening is zo duurzaam mogelijk
- Als er toch iets is, lossen we het altijd op

Onze collega’s kunnen hierop rekenen:
- We helpen elkaar, ook als we daar niet om vragen
- We zijn er voor je, in goede en slechte tijden
- Als er iets is, lossen we het samen op

Makkelijker wordt het niet

arrow

Dus we benutten met onze werkwijze de lifecycle van een toestel maximaal, waardoor we een forse bijdrage doen aan een circulaire economie. Wij willen voorkomen dat er bergen toestellen in allerlei kasten belanden. Wij ruilen jouw toestel in voordat het waardeloos is. Hierdoor betaalt de gebruiker vaak onnodig veel voor een toestel, en ontstaat er een enorme verborgen afvalberg aan elektronische apparatuur. Dus doe met ons mee en SWAP; zo heb jij altijd een hip toestel tegen een lage prijs en draag jij bij aan een circulaire economie.