• 100% Ontzorging
 • CO2 Neutrale devices
 • Snel geleverd

Bestel je devices in een paar stappen>

Ben je na verloop van tijd toe aan een nieuw device? Dat komt goed uit, want bij swap.nl kun je elk moment swappen naar een beter of nieuwer model! We leggen je stap voor stap uit hoe je jouw nieuwe device kunt swappen:>

arrow
 1. Kies in de shop jouw nieuwe telefoon, tablet of laptop.
 2. Je bestelling wordt aangevraagd.
 3. Als je bestelling is geaccepteerd, sturen wij jouw nieuwe device binnen 24 uur naar je toe.
 4. Ruil je oude apparatuur weer in.

Makkelijker wordt het niet

arrow

Dus we benutten met onze werkwijze de lifecycle van een toestel maximaal, waardoor we een forse bijdrage doen aan een circulaire economie. Wij willen voorkomen dat er bergen toestellen in allerlei kasten belanden. Wij ruilen jouw toestel in voordat het waardeloos is. Hierdoor betaalt de gebruiker vaak onnodig veel voor een toestel, en ontstaat er een enorme verborgen afvalberg aan elektronische apparatuur. Dus doe met ons mee en SWAP; zo heb jij altijd een hip toestel tegen een lage prijs en draag jij bij aan een circulaire economie.

Devices leasen

Maak je gebruik van de mogelijkheid van maandelijks betalen, maar wil je tussentijds Swappen? Omdat je toch die betere processor wil, of toch die betere camera wil voor je vakantie? Dan kun je bij swap.nl jouw oude device naar ons opsturen, wij controleren het device en maken het geld naar jou over zodat jij weer een nieuw swapdevice kunt bestellen. Zoek op onze site het voor jou meest geschikte toestel, en voorzie het van de juiste accessoires. Je kan vervolgens direct via onze kassa afrekenen, maar wij bieden je ook de mogelijkheid aan om gespreid te betalen. Wij werken hiertoe samen met Tinka. Mocht je gespreid willen betalen dan kan jij dit bij “Kies je betaalmethode” aangeven. Tinka checkt dan samen met jou je gegevens. Kom je in aanmerking voor gespreid betalen dan kan je direct je krediet aanvragen. Zodra je de kredietovereenkomst van Tinka hebt ontvangen en je hiermee akkoord bent gegaan, versturen wij jouw bestelling.

 • We ruilen de huidige devices van jouw bedrijf in
 • Al vanaf 2 devices mogelijk
 • Liquiditeit beschikbaar houden voor je bedrijf
 • Vast laag bedrag per maand (MacBook vanaf 24,-
 • Tot 100% financiering van de aanschafwaarde

Hoe Swap werkt

Swap is de plek om een duurzaam device tegen een laag maandbedrag te leasen voor al je medewerkers en collega's.

Macbook Pro 16 mockup